BURDUR / GÖLHİSAR - Merkez İlkokulu

Merkez İlkokulu

Adres
ARMUTLU MAH. 175 SK. BURDUR GOLHISAR MERKEZ ILKOKULU BLOK NO 15/2 İÇ KAPI NO 1 GÖLHİSAR / BURDUR
Vizyon
Geleceğe güvenle bakabilen, kendisi ve çevresi ile barışık, sorumluluk duygusu bulunan, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
İlköğretim kanununa uygun, bilim ve teknolojinin nimetlerinden faydalanan, çevresine örnek, verimli ve başarılı öğrenciler yetiştirmektir.
8:25 - 12:00 13:30 - 15:10
Doğal gaz
Ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Gölhisar Burdur ilinin Güneybatısında, Burdura 107 km, Denizli´yeye 105 km, Fethiye´ye 111 km, Antalya´ya 135 km uzaklıkta Batı Torosların eteklerinde Dalaman çayı su toplama havzasında kurulmuş, Burdur ilinin ikinci büyük ilçesidir.
Burdur´a 107 km uzaklıkta, ilçe merkezine 500 m uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
Geçmişten Günümüze Değerlerimiz (Our Values From Past To Present) "Yıldızların Zekası Oyunlarda Saklıdır" isimli e-Twinning projesi